Antalya, care este frumoasă în fiecare anotimp, este una dintre regiunile frecvent preferate de cei care vor să aibă o vacanță la hotel, precum și de cei care vor să meargă în camping. Antalya, care este fierbinte în cea mai mare parte a anului, vă oferă o experiență de campare complet diferită, cu combinația dintre marea sa minunată și natura impresionantă.  

 

Există multe zone de camping în diferite părți din Antalya. Uneori poate fi dificil să alegi dintre aceste regiuni, care au puncte de vedere și oportunități diverse. De aceea am compilat cele mai bune zone de camping din Antalya pentru tine. 

 

Iată cele mai bune 9 zone de camping din Antalya;

1. Zona de camping Phaselis

 

Zona de camping Phaselis

 

Zona de camping Phaselis este situată aproape de districtul Kemer din Antalya. Dacă vrei să te bucuri atât de a fi în natură, cât și de a înota în mare, această zonă este pentru tine și este, de asemenea, mai liniștită decât multe alte zone de camping. Există diverse activități pe care le puteți face în timp ce vă petreceți timpul la Phaselis Camping Area, care se află la 60 km de centrul orașului. 

 

Puteți pescui și face drumeții în zona de camping Phaselis. Un alt plus al acestei zone de camping, unde poți aprinde focul în mod controlat, este că telefoanele pot fi recepționate cu ușurință. Daca vrei sa ai un camping placut fara sa fii complet deconectat de lumea exterioara, poti alege Phaselis Camping Area. 

 

2. Zona de camping pe plaja Patara

 

Zona de camping pe plaja Patara

 

Ți-ar plăcea să campezi pe nisipurile moi, lângă marea albastră adânc a Antalya, cu priveliștea Munților Taur? Dacă răspunsul tău este „da”, poți alege Patara Beach Camping Area pentru camping. Vă puteți instala cortul în pădurea de pini situată chiar lângă plaja cu nisip alb din Patara și, în timp ce campați aici, puteți explora și una dintre cele mai frumoase regiuni din Antalya. 

 

În timp ce puteți înota cu ușurință în mare în timp ce campați la Patara Beach Camping Area, puteți vizita și orașul antic Patara și puteți afla istoria acestui loc. De asemenea, puteți merge cu ușurință la dunele de nisip Patara, una dintre cele mai faimoase locații din Antalya, și puteți privi apusul de aici. Dacă visezi să mergi în camping, unde poți să faci fotografii impresionante, să te bucuri de mare și, de asemenea, să mergi în excursii turistice, îți poți realiza visul la Patara Beach Camping Area. 

 

3. Zona de camping Lacul Avlan

 

Zona de camping Lacul Avlan

 

Situat în Elmalı, la 18 km de centrul orașului Antalya, Avlan Lake Camping Area este printre cele mai liniștite locații de camping din Antalya. Nu există piață sau restaurant în această zonă, situată la 1000 de metri deasupra nivelului mării. Deoarece în apropiere nu există facilități, dacă veniți aici pentru camping, trebuie să luați suficientă mâncare și apă pentru a vă rezista pe toată durata campingului. 

 

În timp ce campați în zona de camping al lacului Avlan, puteți merge la pescuit, puteți participa la excursii cu barca și puteți asista la frumuseți naturale neatinse participând la excursii cu bicicleta montană. De asemenea, este posibil să stați într-o rulotă la Avlan Lake Camping Area. Dacă intenționați să campați în această zonă, aveți nevoie de un vehicul privat pentru transport. Pentru că nu există mijloace de transport public disponibile către zona de camping. 

4. Zona de camping Beldibi Hidden Bay

 

Zona de camping Beldibi Hidden Bay

 

Zona de camping Beldibi Hidden Bay, situată în Beldibi, Kemer, se află la 25 km de centrul orașului Antalya. Această zonă, care este la doar câțiva pași de mare, găzduiește o priveliște minunată. Singurul aspect negativ al Beldibi Hidden Bay Camping Area, care oferă posibilitatea de a campa în natură neatinsă, este că nu există zone precum dușuri, toalete și bufete în zonă.

 

Puteți înota și face plimbări în natură în timp ce campați la Beldibi Hidden Bay Camping Area. Deoarece nisipul plajei din regiune este foarte fin și moale, este posibil să petreceți mult timp confortabil lângă mare. Deoarece nu există transport public către zona de camping, trebuie să veniți aici cu un vehicul privat. 

5. Zona de camping Geyikbayırı

 

Zona de camping Geyikbayırı

 

Zona de camping Geyikbayırı, una dintre zonele de camping impresionante din Antalya, este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să campeze într-o zonă împădurită. Situată în satul Konyaalti Cakirlar, zona de camping vă oferă un mediu plăcut în care vă puteți bucura de aerul curat de munte. 

 

Trebuie să ai mâncare și apă cu tine în timp ce campezi aici. Pentru că în jur nu există piață sau chioșc de unde să poți face cumpărături. În plus, nu există facilități precum dușuri sau electricitate în această zonă, care este complet înconjurată de natură. Dacă alegeți zona de camping Geyikbayırı pentru camping, aici sunt disponibile vehicule de transport public. Puteți veni aici cu autobuzul numărul 521 sau cu microbuzele numărul 54 și 56. În plus, deoarece Geyikbayırı este una dintre cele mai mari zone de alpinism din Turcia, alpinismul se poate face și aici. 

 

6.Zona de camping Doyran Pond

 

Zona de camping Doyran Pond

 

Zona de camping Doyran Pond este unul dintre cele mai bune locuri pe care le poți alege dacă vrei să campezi în Antalya dar nu vrei să mergi prea departe de locurile centrale. Zona de camping este situată foarte aproape de Konyaaltı. Prin urmare, este foarte ușor de ajuns. Dacă doriți să veniți în zona de camping Doyran Pond cu transportul public, puteți folosi autobuzele 512 și 522.

 

Puteți campa în jurul iazului și puteți aprinde un foc în această zonă. În zonă există și o fântână de unde puteți obține apă curată. În afară de asta, în zonă nu există loc de cumpărături. 

 

 

Cele mai noi stiri online. Vezi noutatile zilei online. Afla cele mai controversate stiri online

9 cele mai bune campinguri. Cele mai bune locuri de campat

30 aprilie 2024
Există multe zone de camping în diferite părți. De aceea am compilat cele mai bune zone de camping din Antalya pentru tine. 
Această aplicație îți permite să câștigi bani completând sondaje și oferind feedback despre diverse produse și servicii. Este o modalitate simplă și eficientă de a obține venituri suplimentare în timpul liber, fără a investi prea mult timp sau efort.
Economisirea reprezintă o manifestare inițială a inteligenței financiare, și în acest articol, voi explora cea mai eficientă metodă de a economisi. Începe să-ți asumi responsabilitatea pentru destinul tău financiar! Renunță la găsirea scuzelor și orientează-te către soluții! Niciodată nu este prea târziu pentru a începe să economisești. Cu toate acestea,
În căutarea unei modalități rapide de a câștiga bani, mulți oameni se întreabă dacă există vreo metodă sigură și eficientă. În acest articol, vom explora o abordare simplă și profesionistă pentru a obține rezultate rapide. Vom oferi pași detaliați și exemple practice pentru a te ajuta să câștigi bani în
România se mândrește cu o nouă realizare în domeniul activităților recreative în aer liber. Țara noastră deține acum cea mai lungă tiroliană pe un singur segment din Europa. Această atracție
Panourile fotovoltaice sunt dispozitive care convertește energia luminoasă în electricitate utilizând efectul fotovoltaic. Acestea sunt o sursă de energie durabilă și ecologică, care atrage tot mai mult interesul atât al
Bine ai venit la ghidul complet despre albine! Aceste insecte muncitoare și fascinante joacă un rol vital în ecosistemul nostru și în producția de alimente. În acest articol, vom explora
Recent, în România, s-a luat decizia de a crește vârsta de pensionare, ceea ce a stârnit numeroase controverse și discuții în rândul populației. Această măsură are ca scop ajustarea sistemului
Ministerul Finanțelor a anunțat recent o majorare a accizei la carburanți, care depășește nivelul stabilit de legea adoptată de Parlament. Această decizie vine cu consecințe semnificative pentru șoferi și industria
Într-o lume plină de opțiuni, găsirea celor mai bune filme pentru a le viziona poate fi o sarcină dificilă. Cu toate acestea, există câteva pelicule care au reușit să devină