Iată o rețetă care vă va cuceri inima dar și simțul gustativ de la prima încercare! 

 

Vă las mai jos rețeta

250 ml lapte călduț

7 grame drojdie

2 lingurițe zahăr (din 90 g)

 
Cele trei ingrediente se pun într-un vas și se amestecă apoi se lasă la odihnit pentru 10 minute. Apoi se adaugă zahărul rămas, un praf de sare, 30 ml de ulei, o lingură de griș, 30 gr de unt topit dar care să nu fie fierbinte , 1 ou, 500 gr de făină și se frământă , apoi  se lăsă la dospit 40-60 minute, la loc cald.
 

Iarăși când aluatul este gata de prelucrat, împărțim aluatul în 8 bile egale, îl întindem la 3 mm grosime, tăiem în fâșii, le suprapunem

tăiem în 2 și împletim ca un muncenic.

Acesta este un element de tip text. Fă click dublu pentru a edita textul. Poți la fel să modifici dimensiunile și poziția elementului, fundalul, linia de contur și multe altele. La fel, pentru apariția elementelor de tip text poți seta un efect de animație.

Acesta este un element de tip text. Fă click dublu pentru a edita textul. Poți la fel să modifici dimensiunile și poziția elementului, fundalul, linia de contur și multe altele. La fel, pentru apariția elementelor de tip text poți seta un efect de animație.

Acesta este un element de tip text. Fă click dublu pentru a edita textul. Poți la fel să modifici dimensiunile și poziția elementului, fundalul, linia de contur și multe altele. La fel, pentru apariția elementelor de tip text poți seta un efect de animație.

 Cele mai pufoase și fragede pateuri dulci gustate de până acum

31 martie 2023
Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), a anunțat deja în urmă cu câteva săptămâni că activitatea de cadastrare gratuită din cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară (PNCCF) se desfășoară în mii de localități din țara noastră.