Iată o rețetă care vă va cuceri inima dar și simțul gustativ de la prima încercare!
Vă las mai jos rețeta
250 ml lapte călduț
7 grame drojdie
2 lingurițe zahăr (din 90 g)
Iarăși când aluatul este gata de prelucrat, împărțim aluatul în 8 bile egale, îl întindem la 3 mm grosime, tăiem în fâșii, le suprapunem
Acesta este un element de tip text. Fă click dublu pentru a edita textul. Poți la fel să modifici dimensiunile și poziția elementului, fundalul, linia de contur și multe altele. La fel, pentru apariția elementelor de tip text poți seta un efect de animație.
Acesta este un element de tip text. Fă click dublu pentru a edita textul. Poți la fel să modifici dimensiunile și poziția elementului, fundalul, linia de contur și multe altele. La fel, pentru apariția elementelor de tip text poți seta un efect de animație.
Acesta este un element de tip text. Fă click dublu pentru a edita textul. Poți la fel să modifici dimensiunile și poziția elementului, fundalul, linia de contur și multe altele. La fel, pentru apariția elementelor de tip text poți seta un efect de animație.