Este posibil ca unele proiecte sau implementări în sistemul de transport public să întâmpine întârzieri sau dificultăți tehnice, ceea ce poate duce la situații în care anumite aspecte ale proiectului nu sunt finalizate la termenele inițial anunțate.

 

În acest caz, deși se spera că sistemul de automatizare a circulației va fi finalizat până la finalul anului 2023, pare că acest lucru nu s-a întâmplat.

 

Este important să urmărești actualizările și comunicatele oficiale de la Metrorex, Primăria Sectorului 4 sau alte surse oficiale pentru a obține informații la zi cu privire la stadiul proiectului și termenele reale pentru finalizarea implementării sistemului de automatizare a circulației la stația de metrou Tudor Arghezi.

 

Întârzierile pot apărea din diverse motive, inclusiv probleme tehnice sau administrative, iar autoritățile vor oferi cele mai recente informații cu privire la evoluția situației.

Din perspectiva conducerilor Metrorex și Primăriei Sectorului 4, anul 2023 se încheie în februarie 2024 atunci când vine vorba de stația de metrou Tudor Arghezi de pe Magistrala 2.

 

”Circulația trenurilor se va realiza în primă fază în sistem pendulă, pe relația Berceni-Tudor Arghezi, având în vedere că sistemul de automatizare nu a fost finalizat în integralitate. Avem asigurări că se va finaliza în curând, până la finalul anului (sublin. ns.). În primă fază, trenurile vor circula la interval de opt minute între stațiile Berceni și Tudor Arghezi, iar mai departe, până la Pipera, la interval de patru minute. După finalizarea sistemului de automatizare a circulației, trenurile vor circula de la stația Pipera la Stația Tudor Arghezi la interval de patru minute”, spunea la vremea respectivă șefa Metrorex, așa cum a scris și Club Feroviar.

Se pare că există o serie de întârzieri și probleme tehnice în implementarea sistemului de automatizare a circulației la stația de metrou Tudor Arghezi.

 

Potrivit informațiilor recente, Metrorex a început probele pentru sistemul de automatizare, iar noul termen pentru o circulație normală la această stație este stabilit la sfârșitul lunii februarie.

 

Primăria Sectorului 4 a precizat că, începând din luna viitoare, metroul va circula pe ambele linii la fiecare patru minute.

Este important să fii conștient de aceste întârzieri și de modificările termenelor anunțate anterior. Dacă utilizezi stația Tudor Arghezi, este recomandat să fii atent la comunicatele oficiale ale autorităților locale și ale Metrorex pentru a te informa cu privire la starea actuală și noile termene pentru punerea în funcțiune a sistemului de automatizare a circulației.

Noul termen pentru o circulatie normala a metroului Bucurestean pe M2 se va realiza la sfarsitul lunii februarie. 

10 ianuarie 2024
Din perspectiva conducerilor Metrorex și Primăriei Sectorului 4, anul 2023 se încheie în februarie 2024 atunci când vine vorba de stația de metrou Tudor Arghezi de pe Magistrala 2.