În dimineața zilei de marți, 16 ianuarie 2024, un microbuz în care se aflau opt persoane, inclusiv trei copii, s-a răsturnat în apropierea orașului Gioaghiu din Hunedoara. Accidentul de circulație s-a produs pe un drum prefectural acoperit de zăpadă și gheață.

În dimineața zilei de marți, 16 ianuarie 2024, s-a produs un accident de circulație în care a fost implicat un microbuz pe drumul care face legătura între Barsha și Gioaziu din municipiul Hunedoara. Mașina, care transporta opt persoane, inclusiv trei copii, s-a răsturnat într-o râpă.

 

Autoritatea de Supraveghere a Situațiilor de Urgență Hunedoara a anunțat că a fost activat Planul Roșu de Intervenție și au fost completate resursele umane și tehnice pentru această sarcină.

Accident cu microbuzul, soldat cu trei răniți

 

Salvatorii au răspuns cu două ambulanțe SMURD, o autospecială de pompieri, un autocamion în regim de salvare, un camion care transporta pasageri și mai multe victime.

 

În plus, la locul accidentului a intervenit o ambulanță de la Serviciul Județean de Urgență Hunedoara care a anunțat Biroul de Supraveghere a Situațiilor de Urgență Hunedoara.

 

„În urma accidentului trei persoane adulte, conștiente, au avut nevoie de ajutor medical. Au fost preluate de echipajele SMURD și ale Serviciului de Ambulanță Județean și au fost transportate la Spitalul Orăștie pentru a li se acorda asistență medicală de specialitate”, a precizat Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

 

Un bărbat de 54 de ani a suferit răni la piept și a fost transportat de cadrele medicale la un spital din Deva. O femeie de 64 de ani și o femeie de 49 de ani au fost, de asemenea, rănite și transportate la spitalul din Oraszcze. Celelalte cinci persoane aflate în microbuz nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Drumuri acoperite cu polei în Hunedoara

 

În dimineața zilei de marți, 16 ianuarie 2025, mai multe străzi din județul Hunedoara au fost acoperite cu stâlpi de electricitate, îngreunând circulația șoferilor.

 

Au apărut mari probleme, mai ales pe drumurile din zonele montane, dar și în unele orașe din Hunedoara.După o noapte de ploaie, lapoviță și ninsoare, temperaturile scăzute au înghețat drumurile umede.

Soferul unui microbuz a scapat masina de sub contol si s-a rasturnat.

16 ianuarie 2024
În dimineața zilei de marți, 16 ianuarie 2024, un microbuz în care se aflau opt persoane, inclusiv trei copii, s-a răsturnat în apropierea orașului Gioaghiu din Hunedoara. Vezi mai multe pe noutatilezilei.ro