Un incident tragic s-a petrecut în această dimineață în Galați. Trei muncitori au fost îngropați sub un mal de pământ. Din nefericire, unul dintre ei și-a pierdut viața, iar un altul este inconștient. Cel de-al treilea bărbat este conștient.

În cursul zilei de azi, pompierii din Galaţi au intervenit pentru a scoate trei persoane susprinse de un mal de pământ, în localitatea Tudor Vladimirescu.

 

Trei muncitori au fost îngropați sub un mal de pământ în Galați

 

Dintre cei trei muncitori care au fost îngropați sub un mal de pământ în Galați, unul a decedat. Cel de-al doilea muncitor a fost scos inconștient de către salvatori și i s-au aplicat manevre de resuscitare, conform informațiilor de pe dinstrada.ro.

ISU Galați a fost alertat prin Dispeceratul 112 despre surparea unui mal de pământ în localitatea Tudor Vladimirescu, la ieșire spre Hanu Conachi. Au fost surprinse 3 victime”, a comunicat ISU Galați luni.

 

Sursa citată anterior precizează că la faţa locului sunt mai multe echipaje.

 

”Au fost extrase cele trei victime. Una dintre ele este decedată, una este conștientă, iar pentru ultima victimă inconștientă se efectuează manevre de resuscitare”, au adăugat reprezentanții ISU Galați.

Citeste si: Un tanar in varsta de 23 de ani a murit inecat in Lacul Snagov. Tanarul avea un copil de doar 2 anisori

Cele mai noi stiri online. Vezi noutatile zilei online. Afla cele mai controversate stiri online

 

Daca esti in cautarea unei metode de facut bani sau a unei idei de afaceri care sa genereze bani zilnic si pasiv poti accesa site ul adevarulcurios.ro. Aici vei gasi cele mai bune metode, idei de afaceri si aplicatii prin care sa faci bani . Cele mai bune metode de facut bani sunt explcate pas cu pas astfel vei putea face bani zilnic fara batai de cap.

 

Cea mai buna aplicatie de facut bani . Castiga bani pentru fiecare pas pe care il faci.

Tragedie in Galati! Trei muncitori au fost ingropati de vii! Unul dintre ei a a decedat

17 iunie 2024
Un incident tragic s-a petrecut în această dimineață în Galați. Trei muncitori au fost îngropați sub un mal de pământ. Din nefericire, unul dintre ei și-a pierdut viața, iar un altul este inconștient. Cel de-al treilea bărbat este conștient.