Un bărbat care lucra pe şantierul autostrăzii A7, pe raza comunei Dumbrava, a murit după ce a căzut de la aproximativ opt metri înălțime. Incidentul s-a produs în timp ce acesta lucra la lucrările de construcție a autostrăzii. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a stabili eventualele responsabilități. Colegii și familia bărbatului sunt în stare de șoc și îndurere în urma acestei tragedii.

„La data de 13 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat despre faptul că pe un şantier dintre autostrăzile A3 şi A7, de pe raza comunei Dumbrava, a avut loc un accident de muncă.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului identificând un bărbat, întins pe sol, inconştient. Din verificări, a reieşit faptul că bărbatul de 63 de ani, din Bucureşti, lucra pe o structură din beton, de aproximativ 8 metri, iar la un moment dat s-ar fi precipitat, căzând pe betonul de la baza structurii", a precizat IPJ Prahova.

Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul bărbatului.

 

Inspectorii de la ITM Prahova au fost informaţi despre producerea evenimentului.

 

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă şi nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul relateaza DinStrada.ro

Cele mai noi stiri online. Vezi noutatile zilei online. Afla cele mai controversate stiri online

Accident de munca pe santierul A7. Un muncitor a cazut si a murit

15 martie 2024
Un bărbat care lucra pe şantierul autostrăzii A7, pe raza comunei Dumbrava, a murit după ce a căzut de la aproximativ opt metri înălțime.