Un accident rutier grav s-a produs în această seară între un autoturism și un autocar, în localitatea Hârlești, comuna Filipești, județul Bacău.

În urma accidentului rutier, au rezultat cinci victime din autoturism, dintre care trei erau inconștiente. Persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital, conform declarațiilor ISU.

În autocar se aflau 20 de pasageri, care nu au necesitat îngrijiri medicale.

 

Având în vedere numărul mare de persoane implicate, pentru optimizarea intervenției la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

 

La fața locului au fost trimise o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transportul victimelor multiple și cinci ambulanțe SMURD. În sprijinul echipajelor operative au fost alocate și cinci ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță.

De asemenea, forțele de la fața locului au fost suplimentate cu o ambulanță SMURD, o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă și o autospecială pentru transportul victimelor multiple de la ISU Neamț.

Citeste si : Profesor incendiat de un student nemulțumit de nota primită la examen. I-a dat foc și apoi a blocat ușa sălii de curs

 

Daca esti in cautarea unei idei de afaceri sau a unei metode de facut bani online poti accesa site ul adevarulcuiros.ro aici gasesti explicate pas cu pas cele mai bune si profitabile metode de facut bani online. Descopera cum sa faci bani rapid fara investitii sau pune banii sa munceasca pentru tine cu investitiile la bursa, cumparand actiuni la diverse companii care platesc dividende trimestriale.

 

Cea mai buna metoda de economisire a banilor. Cum sa ai venituri pasive

 

Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Accident grav în județul Bacău. Un autocar cu 20 de pasageri s-a ciocnit cu o mașină

01 iulie 2024
Un accident rutier grav s-a produs în această seară între un autoturism și un autocar, în localitatea Hârlești, comuna Filipești, județul Bacău.