Atunci când simțim că viața este din ce în ce mai grea, ne gândim imediat să cerem ajutor la Divinitate. Cei mai mulți dintre noi apelăm la rugăciuni, însă nu știm exact care este cea mai puternică rugăciune din Biblie.

Rugăciunea care te ferește de rele și blesteme

 

Orice creștin-ortodox are și momente mai dificile viață și își dorește ca rugile sale să fie ascultate de Dumnezeu. Totuși, puțini sunt cei care știu care este cea mai puternică rugăciune din Biblie, pentru a-i ajuta la orice pas! De cele mai multe ori, nu de la preoți sau sfinți vin cele mai puternice rugi către Dumnezeu, ci acestea pot fi găsite cu ușurință în Biblie.

De-a lungul timpului, mulți autori ai Bibliei au scris diverse rugăciuni. Unele dintre ele sunt extrem de puternice și cu efecte miraculoase. De regulă, creștinii cred că cea mai potrivită rugăciune pentru izbăvirea răului rămâne „Tatăl nostru”. Totuși, mai există și alte rugăciuni aducătoare de bine, iar pe cea mai puternică v-o prezentăm mai jos.

Este musai să o rostești măcar o dată pe zi timp de o lună și veți vedea că lucrurile din viața voastră se vor așeza mai ușor și cu mai multă înțelepciune. Totodată, veți putea lua cele mai bun decizii în viața amoroasă și carieră.

 

„Doamne, asa precum arde lumânarea mea de repede, luata din sfanta biserica, tot asa sa-mi ajute Dumnezeu, Maica Precista si toti sfintii, ca sa piara tot atat de repede toate facaturile, spurcaciunile, toate relele si patimile, blestemele si lucrurile diavolesti, farmecele, descantecele, mestesugurile si uneltele diavolesti de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bantuiti de patimi (bautura, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare si nesupunere, injuraturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea.

 

Doamne, ajuta-mă să-mi recapat sanatatea, linistea, sporul si prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, sa fiu binevazut, sa am spor in casa, in vite, in pasari, sa fiu ferit de accidente si de relele intamplari, eu si Casa mea, familia si colaboratorii de la munca. Doamne, sa se departeze vrajmasii si sa se imblanzeasca, sa am soarta buna de la Dumnezeu, sa mi se dezlege cununiile si facaturile, sa fiu ferit de argintul viu si lucrurile vrajitoresti sa nu aiba putere asupra mea. Doamne, fereste casa mea de ura si invidie, de certuri, de batai, de boli molipsitoare, de betii, de anturaj prost.

Cea mai puternică rugăciune din Biblie. Trebuie să o rostești zilnic

 

Doamne, ferește familia mea și sufletele noastre de toate incercarile si rautatile si da-ne, Doamne, sanatate, impliniri, realizari si viata fara de primejdii. Doamne, intareste-ma si pastreaza-mi credinta stramosilor, credinta crestinilor. Doamne, ocroteste pe parintii mei, pe fratii mei, pe surorile mele (se spun numele lor) si dezleaga blestemele viilor si mortilor cazute asupra noastra. Si lumineaza mintea si soarta copiilor nostri, da-le spor la invatatura si reusita in viata.

 

Doamne, vegheaza si intareste tineretul si copiii celor de-un neam si o credinta cu noi. Doamne, ai grija de toti copiii si intelepteste si pe copiii mei. (Toate numele pentru care se roaga respectivul.) Doamne, da-ne painea cea de toate zilele si linistea ta cea sfanta! Doamne, sa se implineasca toate rugaciunile noastre! Doamne, ajuta-ne! Doamne, iarta-ne! Doamne, miluieste-ne! Doamne, fie-Ti mila de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi! Amin!”

Cele mai noi stiri online. Vezi noutatile zilei online. Afla cele mai controversate stiri online

Cea mai puternica rugaciune din Biblie. Te fereste de toate rele si blestemele

25 martie 2024
Atunci când simțim că viața este din ce în ce mai grea, ne gândim imediat să cerem ajutor la Divinitate. Cei mai mulți dintre noi apelăm la rugăciuni, însă nu știm exact care este cea mai puternică rugăciune din Biblie.