Ne aflăm în toiul examenului de Evaluare Națională 2024, iar elevii vor înfrunta temuta probă de Matematică. Se zvonește că există anumite rugăciuni pentru examene, despre care se spune că, odată rostite, ar putea aduce norocul de partea celor care le invocă.

Evaluare Națională 2024 rugăciuni examene

 

Invocarea mai multor rugăciuni pentru examene ar putea atenua stresul resimțit atât de copii, cât și de părinți, eliminând anxietatea, teama de eșec și lipsa de încredere. Pe portalul site ul noutatilezilei.ro, se găsesc câteva exemple de rugăciuni ce promit aceste beneficii misterioase.

 

Rugăciune elevi înainte de examen. Rugăciune către Sfântul Nicolae

 

„Sfinte Nicolae, ocrotitor al celor aflați în nevoie, te implorăm să ne fii alături în timpul acestui examen. Învăluie-ne cu umbra ta protectoare și ajută-ne să ne amintim tot ceea ce am învățat. Dă-ne liniște și concentrare, astfel încât să putem răspunde corect la întrebările ce ni se vor pune. Întărește-ne încrederea în propriile abilități și oferă-ne sprijinul tău ca izvor de putere și înțelepciune. Îți mulțumim pentru ajutorul tău și ne rugăm să ne protejezi și binecuvântezi mereu. Amin.”

Rugăciune elevi către Sfântul Antonie

 

„Prea Sfinte Antoane, tu care ai căutat cu mare sârguință adevărul și ai reușit să unești credința cu știința, dobândind înțelepciunea prin muncă și rugăciune, inspiră-mă și pe mine să progresez atât în viața creștină, cât și în cunoaștere. Mă adresez ție, mai ales acum, în pragul acestui examen important. M-am pregătit cu conștiinciozitate; nu lăsa ca neștiința să umbrească roadele muncii mele. Luminează-mi mintea, întărește-mi memoria și dă-mi priceperea necesară pentru a răspunde corect și cuviincios, astfel încât să îmi edific examenele cu succes. Acest examen reprezintă un pas înainte pe drumul vieții mele și o răsplată binemeritată pentru eforturile și grija părinților mei. Prea Sfinte Antoane, ajută-mă să adâncesc cunoștințele mele, să nu rămân la suprafață, ci să ating izvorul înțelepciunii și al științei care este Dumnezeu. Doamne, ascultă rugăciunea noastră și miluiește-ne pe noi, păcătoșii Tăi robi, și îndrumă-ne spre bine. Fii binecuvântat în vecii vecilor. Amin.”

Rugăciunea elevului în timpul examenului 

 

„Doamne Iisuse Hristoase, Tu care i-ai învățat pe ucenicii Tăi să încredințeze toate lucrurile Tale cele mai bune și cele mai grele, adu-Ți aminte astăzi de copiii Tăi care se pregătesc să susțină examenele. Deschide-le mințile spre înțelegere și dă-le curajul necesar pentru a-și demonstra cunoștințele și talentele cu încredere. Dă-le pacea și liniștea de care au nevoie pentru a gândi clar și a răspunde precis. Îți cerem acestea prin puterea Duhului Sfânt, prin mijlocirea Preasfintei Tale Mame și a tuturor sfinților Tăi. Amin.”

 

Rugăciunea părintilor pentru copii lui

 

„Doamne Iisuse Hristoase, Învățătorul cel Veșnic, ajută-ne să fim susținători puternici și încurajatori pentru copiii noștri în timpul examenelor. Inspiră-ne să le oferim cuvintele potrivite de încurajare și încredere. Ajută-ne să ne rugăm pentru ei și să îi sprijinim în orice mod posibil. Amintește-ne că Tu ești mereu alături de ei și că îți vei întinde mâna de ajutor. Îți mulțumim pentru darul învățăturii și cerem să primești această rugăciune prin puterea Duhului Sfânt, prin mijlocirea Preasfintei Tale Mame și a tuturor sfinților Tăi. Amin.”

 

Examenul de Evaluare națională 2024 a început pe, 25 iunie cu proba la Limba și literatura română, pe 27 iunie urmează proba la matematică iar pe 28 iunie este programată cea la Limba maternă. Pe 9 iulie elevii află rezultatele finale de după contestații. 

 

Citeste si: Copil de 9 ani, în comă după ce a fost lovit de o maşină în județul Bistrița Năsăud

 

Cele mai noi stiri online. Vezi noutatile zilei online. Afla cele mai controversate stiri online

 

Daca esti in cautarea unei idei de afaceri sau a unei metode de facut bani online poti accesa site ul adevarulcuiros.ro aici gasesti explicate pas cu pas cele mai bune si profitabile metode de facut bani online. Descopera cum sa faci bani rapid fara investitii sau pune banii sa munceasca pentru tine cu investitiile la bursa, cumparand actiuni la diverse companii care platesc dividende trimestriale.

 

Cum sa faci bani online

Cele mai puternice rugăciuni pentru examene. Ce trebuie să rostești ca să ai noroc

27 iunie 2024
Ne aflăm în toiul examenului de Evaluare Națională 2024, iar elevii vor înfrunta temuta probă de Matematică. Se zvonește că există anumite rugăciuni pentru examene, despre care se spune că, odată rostite, ar putea aduce norocul de partea celor care le invocă.