Doi bărbați, de 34 şi 35 de ani, au fost prinși în flagrant în timp ce furau mai multe bucăți de șină de tramvai și obiecte din fier în Bucureşti.

Cei doi au fost reţinuţi de poliţiştii de la Secția 6, pentru furt calificat, cu un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei.

Sâmbătă, în jurul orei 16:30, polițiștii i-au prins, în Sectorul 2, în timp ce furau mai multe bucăți de șină de tramvai și obiecte din fier, de pe linia unui tramvai.

 

Bunurile au fost recuperate și predate STB.

 

După ce au fost legitimați, cei doi bărbați au fost duși la audieri.

 

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că cei doi bărbați ar mai fi săvârșit alte două infracțiuni.

Astfel, în 5 martie 2024, în jurul orei 13.30, prin forțarea sistemului de asigurare al ușii de acces, ar fi sustras dintr-o anexă situată în spatele unui bloc, din Sectorul 2, un căruț ce conținea mai multe materiale din fier, bunuri pe care le-ar fi valorificat la un centru de colectare.

 

De asemenea, în aceeași zi, în jurul orei 20.30, bănuiții ar fi pătruns în curtea unei instituții, din același sector, după care, prin demontarea gardului, ar fi pătruns în organizarea de șantier, purtând mască la nivelul feței, și ar fi sustras un pichamăr, cauzând un prejudiciu în valoare de 9.000 de lei.

Doi barbati au fost prinsi in flagrant cand inceracau sa fure mai multe bucati de sina de tramvai din Bucuresti

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, față de aceștia fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

 

Cercetările sunt continuate de către Secția 6 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Cele mai noi stiri online. Vezi noutatile zilei online. Afla cele mai controversate stiri online

Doi barbati au fost prinsi in flagrant cand incercau sa fure mai multe bucati de sina de tramvai din Bucuresti

11 martie 2024
Doi bărbați, de 34 şi 35 de ani, au fost prinși în flagrant în timp ce furau mai multe bucăți de șină de tramvai și obiecte din fier în Bucureşti.