Luni seara, la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere în localitatea Liteni, o mașină a fost lovită de un tren. Conducătorul auto a decedat în urma impactului.

Politia Română, prin Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, a informat că la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere în localitatea Liteni, județul Suceava, pe magistrala CF 500, un autoturism a fost lovit de un tren în tranzit de pe ruta București – Suceava.

 

Conducătorul autoturismului a fost declarat decedat în urma accidentului, iar mașina a fost prinsă sub locomotivă, conform DinStrada.ro.

 

 

În tren se aflau aproximativ 120 de călători, dintre care niciunul nu a necesitat îngrijiri medicale.

 

La locul accidentului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale dotate pentru descarcerare, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, inclusiv unul cu medic, conform informațiilor furnizate de ISU Suceava.

Traficul feroviar a fost oprit

 

În urma accidentului înregistrat pe firul I, trenul IR 1753 a rămas oprit pe linia curentă, iar trenul IR 1952, care opera pe ruta Suceava - Constanța, a fost temporar oprit până la eliberarea gabaritului pe firul II în stația Verești.

 

Circulația feroviară între stațiile Verești și Liteni, pe firul II, a fost reluată la ora 22.05, conform informațiilor furnizate de CFR SA prin intermediul Agerpres.

 

Trenul IR 1952 a fost readus în circulație din stația Verești după o oprire de 90 de minute.

 

Mașină lovită de tren și în Neamț

 

Amintim că acum o lună, în județul Neamț, a avut loc un alt accident feroviar. Mașina unui șofer iresponsabil a fost surprinsă pe calea ferată de o garnitură de tren de persoane. Conducătorul auto a scăpat fără răni, într-o situație norocoasă.

 

În martie, șoferul unui buldoexcavator nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată din Căiuți, iar utilajul a fost lovit frontal de trenul Interregio 1541, operat de SNTFC CFR Călători. Bărbatul a decedat în urma impactului.

Citeste si: O soferita in varsta de 80 de ani dintr o localitate din Botosani a ajuns cu masina intr-o rapa

 

Cele mai noi stiri online. Vezi noutatile zilei online. Afla cele mai controversate stiri online

 

Daca esti in cautarea unei idei de afaceri sau a unei metode de facut bani online poti accesa site ul adevarulcuiros.ro aici gasesti explicate pas cu pas cele mai bune si profitabile metode de facut bani online. Descopera cum sa faci bani rapid fara investitii sau pune banii sa munceasca pentru tine cu investitiile la bursa, cumparand actiuni la diverse companii care platesc dividende trimestriale.

 

Cum sa faci bani online de acasa? Cele mai bune metode de facut bani.

O masina a fost prinsa sub locomotiva unui tren intr-o localitate din Suceava. In urma impactului soferul a decedat

20 iunie 2024
Luni seara, la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere în localitatea Liteni, o mașină a fost lovită de un tren. Conducătorul auto a decedat în urma impactului.