În orașul Buzău, o tânără originară din Prahova a pornit într-o călătorie plină de evenimente care avea să o aducă în cele din urmă în contact cu autoritățile. Totul a început când s-a îndreptat spre Buzău pentru a participa la o nuntă, dorind să se alăture bucuriei evenimentului.

 

Pe măsură ce festivitățile se apropiau de final, sub influența unor băuturi alcoolice, a luat impulsiv controlul asupra unui vehicul nesupravegheat parcat în apropierea locului.

 

Din păcate, în timp ce traversa străzile, au avut loc circumstanțe nefericite care au dus la deteriorarea neintenționată a vehiculului pe parcurs. Această succesiune de evenimente a condus-o inevitabil în fața forțelor de ordine locale.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânăra în vârstă de 29 de ani din Prahova a fost invitată la o nuntă organizată la Buzău în weekend. În zorii zilei de duminică, 14 ianuarie 2024, după încheierea petrecerii, femeia a căutat o mașină care să o ducă la hotelul unde era cazată.

 

Deși a cerut cuiva să-i cheme un taxi, tânăra nu a mai avut răbdare să aștepte. O dubiță lăsată de lăutarii care se pregăteau să plece, cu motorul pornit, i-a atras atenția. Prahoveanca a așteptat ca lăutarii să intre în restaurant după instrumente, s-a urcat la volan și a plecat spre hotel.

 

Din păcate, sub influența alcoolului, nu a reușit să mențină direcția și a lovit dubița pe traseu. Cu toate acestea, a ajuns în cele din urmă la hotel, a lăsat mașina în parcare și a urcat în cameră.

„Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în ziua de 14 ianuarie a.c., membrul unei formații muzicale a lăsat un autovehicul pornit și neasigurat în fața unui restaurant. Bănuita ar fi profitat de neglijența acestuia, ar fi sustras autovehiculul, pe care l-ar fi condus până la o unitate hotelieră, pe traseul parcurs fiind implicată şi într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale”, a transmis IPJ Buzău.

Tânăra a fost trezită din somn de polițiștii chemați de către lăutari, care nu și-au găsit mașina.

 

„În urma investigațiilor, polițiștii au identificat-o și depistat-o pe tânără. Deoarece emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prahoveanca a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat Poliția Buzău.

 

Femeia de 29 de ani din Prahova s-a ales cu dosar penal pentru furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

O tanara proaspat casatorita a furat duba cantaretilor apoi a facut accident cu ea. Femeia a fost gasita dormind

16 ianuarie 2024
În orașul Buzău, o tânără originară din Prahova a pornit într-o călătorie plină de evenimente care avea să o aducă în cele din urmă în contact cu autoritățile. Vezi mai multe stiri pe noutatilezilei.ro