O femeie din Ucraina, în vârstă de 68 de ani, a fost reţinută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, după ce şi-a înjunghiat mortal soţul cu un cuţit de bucătărie în urma unui conflict spontan într-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei.

La data de 10.03.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unei inculpate (cetăţean ucrainean în vârstă de 68 de ani) cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului.

În data de 9.03.2024, în jurul orei 22:10, într-o locuință situată într-un bloc din Sectorul 6, București, în urma unui conflict spontan, inculpata s-a folosit de un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat în piept pe soțul său, cetățean ucrainean în vârstă de 71 de ani, cauzându-i o plagă fatală. Această informație a fost comunicată de către Parchet.

 

Femeia a sunat la numărul de urgență 112, anunțând incidentul, iar procurorul și polițiștii s-au deplasat la locul faptei pentru a investiga situația

După examinarea cadavrului la locul faptei, s-a constatat prezența rănii care a cauzat decesul. Corpul victimei a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" din București pentru efectuarea autopsiei medico-legale.

 

O femeie a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată în fața unui judecător de la Tribunalul București, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Investigațiile sunt în curs de desfășurare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Cele mai noi stiri online. Vezi noutatile zilei online. Afla cele mai controversate stiri online

O ucraineanca in varsta de 68 de ani si-a ucis sotul cu sange rece folosind un cutit intr-un apartament din Bucuresti

11 martie 2024
O femeie din Ucraina, în vârstă de 68 de ani, a fost reţinută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti