Cea mai puternică rugăciune din lume este cea îndreptată către Maica Domnului. De sărbătoarea cu cruce roşie Adormirea Maicii Domnului, creştinii ortodocşi pot rosti cea mai puternică rugăciune către Sfânta Fecioară Maria, despre care se spune că este făcătoare de minuni.

 

Preasfinta Stapina de Dumnezeu Nascatoare spre tie imi indrept gindul,inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:

  • Pina cind Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamint?
  • Pina cind vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atit de puternice bietilor oameni?
  • Pina cind vor pingari si vor necinsti trupurile,sufletele si vietile lor?
  • Inselindu-i ca sa nu cunoasca adevarul,sa nu indeplineacsa poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat:Tatal,Fiul si Duhul Sfint?
  • Ridica-te Stapina Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului tau iubit Isus Hristos ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie indreptindu-ne pe cararile mintuirii,ca sa dam mereu marire lui Dumnezue.Roaga-te Fecioara pentru Sfinta Biserica pentru propavaduirea evangheliei pe intreg pamintul,pentru poporul acesta,conducatorii lui,rudele mele,pentru vaduve,pentru orfani,bogati,saraci, necajiti, bolnavi,pentru cei prigoniti,pentru credinta,pentru salvarea celor care au ratacit la secte,pentru cei raposati.
  • Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre,sa iubim Biserica,sa ne spovedim adesea,sa renuntam la pacate,vicii si necredinta.
  • Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blindului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele ite ranite atit de mult de vrajmas.

Roaga-te Maicuta Sfinta si pentru aceste nevoi ale mele(rostesti necazurile care le ai dorintele pe care sa ti le implineasca Maica Domnului)Slava Tatului si Fiului si Sfintului Duh in vecii vecilor.Amin.

Rosteste aceasta rugaciune de cinci ori pe zi,timp de zece zile consecutive.Zece exemplare din aceasta rugaciune vor fi depuse zilnic intr-o biserica sau date la crestini prezenti din biserica.La sfirsitul zilelor dai o pine,o luminare si pomelinicul familiei la altarul unei biserici.

Dai de pomana la un sarac din biserica: o sticla de ulei,1 kg de faina,1 kg fructe si ce te mai lasa inima si spui: “In cinstea Maicii Domnului”Ai sa vezi atunci puterea Maicii Domnului

Rugăciune făcătoare de minuni către Sfânta Fecioară Maria

 

De sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, creştinii pot rosti cea mai puternică rugăciune făcătoare de minuni către Fecioara Maria.

”O, Preacurată Maică a Domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.

Înalță rugăciunile noastre la tronul lui Dumnezeu și Fiul tău, ca să fie milostiv nedreptăților noastre. Să adauge harul Său tuturor celor ce cinstesc preacinstit numele tău și cu credință și cu dragoste se închină făcătoarei de minuni icoanei tale.

Că nu suntem vrednici să fim miluiți de Dânsul și pentru aceasta năzuim la tine, că ești acoperitoarea noastră și grabnică ajutătoare.

Așa, Doamnă preasfântă, milostivește-te asupra noastră și asupra neputinciosului tău popor.

Pe cei rătăciți povățuiește-i pe calea cea bună, pe cei bătrâni îi sprijinește, pe prunci îi păzește și pe noi, pe toți, ne apără și ne ocrotește cu milostivirea ta.

Pe toți, scoate-ne din adâncul păcatului și ne luminează ochii inimii noastre spre căutarea mântuirii. Milostivă fii nouă aici, în această viață, iar la înfricoșătoarea judecată să te rogi pentru noi către Fiul tău și Dumnezeul nostru.

Că tu, Doamnă, ești slava celor cerești și nădejdea pământenilor. Tu ești, după Dumnezeu, nădejdea și apărătoarea noastră, a tuturor celor ce ne rugăm ție cu credință.

Deci ne rugăm ție, Atotputernică ajutătoarea noastră, și ție ne predăm pe noi înșine, unul pe altul și toată viața noastră, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin!"

Cele mai noi stiri online. Vezi noutatile zilei online. Afla cele mai controversate stiri online

Rugaciune facatoare de minuni catre Sfanta Fecioara Maria

15 martie 2024
Creştinii ortodocşi pot rosti cea mai puternică rugăciune către Sfânta Fecioară Maria, despre care se spune că este făcătoare de minuni