Doi copii au fost găsiţi morţi într-o casă din comuna Desa din Dolj, luni dimineaţă, iar o femeie de 51 de ani a fost găsită inconştientă şi transportată la spital. Pompierii au precizat că, cel mai probabil, toţi s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Tragedia a şocat comunitatea locală şi autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cauza exactă a deceselor. Familia celor decedaţi primeşte sprijin şi condoleanţe din partea comunităţii, iar autorităţile fac apel la precauţie şi la verificarea instalaţiilor de gaz pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

Echipajele ajunse la locul intervenţiei au început manevrele de resuscitare, dar din nefericire pentru cei doi copii acestea au fost în zadar, au precizat reprezentanţii ISU Dolj. Poliţiştii au deschis anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

La data de 11 martie, ora 06.44, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil din comuna Desa, trei persoane, doi minori şi un adult, se află în stare de inconştienţă. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au identificat o femeie, de 51 de ani, din comuna Desa şi doi minori de 9 ani, gemeni.

De asemenea, la faţa locului au sosit şi echipajele de prim-ajutor, care au constatat decesul celor doi minori, femeia de 51 de ani fiind transportată la o unitate medicală”, adaugă reprezentanţii IPJ Dolj.

Dinstrada.ro transmite că gemenii locuiau cu bunica (femeia intoxicată), tatăl fiind plecat în străinătate la muncă, iar mama i-ar fi părăsit când aveau doar un an.

Cele mai noi stiri online. Vezi noutatile zilei online. Afla cele mai controversate stiri online

Tragedie in Dolj, doi gemeni de doar 9 ani au fost gasiti morti in propria casa

11 martie 2024
Doi copii au fost găsiţi morţi într-o casă din comuna Desa din Dolj, luni dimineaţă, iar o femeie de 51 de ani a fost găsită inconştientă şi transportată la spital.