Polițiștii și procurorii DIICOT, care au efectuat patru percheziții, au descoperit la domiciliul unui bărbat din Mureș o cultură extinsă de canabis, cu plante aflate în diverse stadii de dezvoltare.

Potrivit anchetatorilor, la începutul anului 2024, bărbatul, acum acuzat de trafic de droguri, a înființat o cultură indoor de canabis. Ulterior, când plantele au crescut, le-a mutat într-o seră situată în localitatea mureșeană Tăureni.

 

„La data de 18.06.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Târgu Mureș au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că în primăvara anului 2024 acesta a înființat, dezvoltat și întreținut o cultură de canabis (inițial indoor, apoi mutată într-o seră din comuna Tăureni) în scopul comercializării către consumatori din județul Mureș”, transmite DIICOT.

În urma a patru percheziții efectuate, în care au fost implicați și mascații de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, au fost găsite nu doar 83 de plante de canabis cu înălțimi variind între 40 și 140 cm, ci și alte probe care au confirmat bănuielile anchetatorilor cu privire la traficul de droguri.

 

Miercuri, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Târgu Mureș a comunicat că au fost efectuate 4 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost identificate și ridicate 83 de plante de canabis cu înălțimi între 40 și 140 cm, în diverse stadii de dezvoltare, precum și ustensile folosite pentru întreținerea culturii și alte mijloace de probă.

 

Proprietarul serei unde a fost descoperit canabisul a fost reținut inițial pentru 24 de ore. Ulterior, miercuri, el a fost adus în fața Tribunalului Mureș, unde un judecător a aprobat emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului, acesta fiind acuzat de trafic de droguri.

Citeste si : Cladura tropicala si zeci de incendii raportate in doar 24 de ore in Grecia. Numeroase zone sunt parasite de oamenii care fug din cauza focului

Cele mai noi stiri online. Vezi noutatile zilei online. Afla cele mai controversate stiri online

 

Daca esti in cautarea unei metode de facut bani sau a unei idei de afaceri care sa genereze bani zilnic si pasiv poti accesa site ul adevarulcurios.ro. Aici vei gasi cele mai bune metode, idei de afaceri si aplicatii prin care sa faci bani . Cele mai bune metode de facut bani sunt explcate pas cu pas astfel vei putea face bani zilnic fara batai de cap.

 

Cum sa faci bani. Cea mai simpla metoda, fara investitii si fara sa ai experienta.

A fost gasita o plantatie de canabis de aproape 150 de centimetri într-o sera din Mures

20 iunie 2024
Polițiștii și procurorii DIICOT, care au efectuat patru percheziții, au descoperit la domiciliul unui bărbat din Mureș o cultură extinsă de canabis, cu plante aflate în diverse stadii de dezvoltare.