Un autoturism a fost izbit de un tren de persoane, luni, în județul Argeș, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe linia Piteşti - Curtea de Argeş.

Un incident feroviar a avut loc în această dimineață la Pitești, unde un tren personal a acroșat un autoturism. La fața locului au intervenit prompt pompierii de la Detașamentul Pitești, pentru a gestiona situația și a evalua eventualele riscuri.

 

„Un tren personal a acroșat un autoturism. Până în momentul de față, nicio persoană nu a avut nevoie de asistență medicală", au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, într-un comunicat de presă.

 

În prezent, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi efectuează verificări pentru a stabili circumstanțele exacte în care autoturismul a fost lovit de tren, potrivit informațiilor furnizate de Agerpres.

Acest incident vine la câteva zile după două tragedii similare. O fetiță de doi ani din Leordina, județul Maramureș, a murit după ce a fost lovită de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere. În aceeași zi, un alt tren de persoane care circula pe direcția Piatra Neamț - Bacău a lovit un utilaj de construcții aflat în apropierea căii ferate, provocând doar pagube materiale.

 

Autoritățile subliniază importanța respectării regulilor de circulație și a atenției sporite la trecerile la nivel cu calea ferată, pentru a preveni astfel de incidente tragice în viitor. Continuăm să urmărim evoluția anchetei și vom reveni cu informații suplimentare pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Citeste si:  Cum vă poate prelungi viața usturoiul. Un studiu arată că scade colesterolul, reglează glicemia și tensiunea

 

Cele mai noi stiri online. Vezi noutatile zilei online. Afla cele mai controversate stiri online

 

Daca esti in cautarea unei idei de afaceri sau a unei metode de facut bani online poti accesa site ul adevarulcuiros.ro aici gasesti explicate pas cu pas cele mai bune si profitabile metode de facut bani online. Descopera cum sa faci bani rapid fara investitii sau pune banii sa munceasca pentru tine cu investitiile la bursa, cumparand actiuni la diverse companii care platesc dividende trimestriale.

 

Cea mai buna metoda de economisire a banilor. Cum sa ai venituri pasive

 

Cea mai buna metoda de economisire a banilor. Cum sa ai venituri pasive

Accident Feroviar în Pitești: Un Tren a Lovit un Autoturism, Fără Victime

03 iulie 2024
Un autoturism a fost izbit de un tren de persoane, luni, în județul Argeș, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe linia Piteşti - Curtea de Argeş.