Astăzi, la data de 10 iunie 2024, traficul a fost oprit, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 56A, în zona localității Hinova, județul Mehedinți. În accident a fost implicat și un autoturism în care se aflau sacii cu voturi care erau transportați către Biroul Electoral Județean.

Traficul rutier a fost oprit, azi dimineață, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 56A, în zona localității Hinova, județul Mehedinți.

 

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, un autoturism a intrat în coliziune cu un autocamion

Astăzi, la data de 10 iunie 2024, traficul a fost oprit, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 56A, în zona localității Hinova, județul Mehedinți.

 

În accident a fost implicat și un autoturism în care se aflau sacii cu voturi care erau transportați către Biroul Electoral Județean.

 

Din cauza oboselii și după o noapte nedormită numărând voturile, se pare că șoferul a pierdut controlul volanului, însă din fericire nu s-a întâmplat nicio nenorocire.

 

Victimele au fost transportate la spital

 

Mașina transporta sacii cu voturi din localitatea mehedințeană Punghina.

 

Două persoane au fost rănite și inițial au fost evaluate medical la fața locului. Victimele au fost transportate la spital. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili modul de producere a accidentului.

Citeste si : Vești bune pentru românii care au o vechime în muncă cuprinsă între 25 și 30 de ani. Ce bani vor primi la pensie după recalcularea din 1 septembrie

Cele mai noi stiri online. Vezi noutatile zilei online. Afla cele mai controversate stiri online

 

Daca esti in cautarea unei metode de facut bani sau a unei idei de afaceri care sa genereze bani zilnic si pasiv poti accesa site ul adevarulcurios.ro. Aici vei gasi cele mai bune metode, idei de afaceri si aplicatii prin care sa faci bani . Cele mai bune metode de facut bani sunt explcate pas cu pas astfel vei putea face bani zilnic fara batai de cap.

 

Cum sa castigi bani din sondaje online

Accident între o mașină care transporta sacii cu voturi și un TIR. Două persoane au ajuns la spital

10 iunie 2024
Astăzi, la data de 10 iunie 2024, traficul a fost oprit, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 56A, în zona localității Hinova, județul Mehedinți.