Mai mulți turiști au fost nevoiți să se autoevacueze, după ce bucătăria aflată într-un ștrand din Ocnele Mari a luat foc, a transmis ISU Vâlcea, citat de Agerpres.

Turiștii erau cazați la o pensiune situată în apropierea ștrandului unde a izbucnit incendiul.

 

Potrivit Serviciilor pentru Situații de Urgență Vâlcea, alarma de incendiu a fost dată în jurul orei 3:00. Echipajele sosite la fața locului au găsit imobilul cuprins de flăcări.

„La locul solicitării s-au deplasat de urgență forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că ardea violent acoperișul bucătăriei și că 14 persoane din pensiune s-au autoevacuat (11 turiști și trei angajați, toți adulți). Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale," a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

 

Flăcările au ars acoperișul bucătăriei pe o suprafață de 70% și o mare parte din bunurile aflate în interiorul acesteia, inclusiv electrocasnice.

 

Pompierii au reușit, însă, să evacueze la timp cele cinci butelii care se aflau acolo.

Citeste si: Percheziţii în Bucureşti şi în alte şapte judeţe, în cazul diplomelor false folosite pentru a obţine certificate de manager

 

Citeste si : Ce trebuie sa faci daca vine postasul cu decizia de recalculare a pensiei si nu te gaseste acasa

 

Citeste si: Cum să faci bani din TikTok: Cum să faci bani rapid de pe telefon

 

Citeste si: Robor si IRCC in crestere. Ce trebuie sa stii dacă ai sau vrei sa accesezi un credit imobiliar

Cele mai noi stiri online. Vezi noutatile zilei online. Afla cele mai controversate stiri online

 

Daca esti in cautarea unei idei de afaceri sau a unei metode de facut bani online poti accesa site ul adevarulcuiros.ro aici gasesti explicate pas cu pas cele mai bune si profitabile metode de facut bani online. Descopera cum sa faci bani rapid fara investitii sau pune banii sa munceasca pentru tine cu investitiile la bursa, cumparand actiuni la diverse companii care platesc dividende trimestriale.

 

Cele mai bune 5 moduri simple de a castiga bani online

Incendiu în incinta unui ștrand din Ocnele Mari. Mai mulți turiși s-au autoevacuat

21 iunie 2024
Mai mulți turiști au fost nevoiți să se autoevacueze, după ce bucătăria aflată într-un ștrand din Ocnele Mari a luat foc, a transmis ISU Vâlcea, citat de Agerpres.