Într-un incident grav la sediul Primăriei Ploiești, o femeie în vârstă de 49 de ani a încercat să incendieze clădirea, exprimând nemulțumirea ei față de faptul că nu a primit o locuință socială. Potrivit IPJ Prahova, femeia a fost reținută pentru 24 de ore în urma acestui incident.

Femeia în vârstă de 49 de ani din Ploiești a intrat în sediul unei instituții publice din municipiu și a vărsat un lichid inflamabil în incinta clădirii, amenințând că va incendia locația dacă nu va primi o locuință socială din partea municipalității.

 

„Polițiștii Secției nr. 1 de Poliție au fost alertați cu privire la tentativa unei femei de a incendia o clădire în Municipiul Ploiești. Din primele verificări, s-a constatat că femeia de 49 de ani din Ploiești a pătruns în sediul unei instituții publice și a vărsat un lichid inflamabil în interiorul acesteia.

 

Ea a exprimat intenția de a provoca un incendiu în clădire”, a informat ISU Prahova.

Femeia a fost imobilizată de către lucrătorii Poliției Locale aflați în clădire și ulterior preluată de polițiști pentru a fi dusă la audieri.

 

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru "tentativă la distrugere".

Citeste si: O masina a fost prinsa sub locomotiva unui tren intr-o localitate din Suceava. In urma impactului soferul a decedat

 

Cele mai noi stiri online. Vezi noutatile zilei online. Afla cele mai controversate stiri online

 

Daca esti in cautarea unei idei de afaceri sau a unei metode de facut bani online poti accesa site ul adevarulcuiros.ro aici gasesti explicate pas cu pas cele mai bune si profitabile metode de facut bani online. Descopera cum sa faci bani rapid fara investitii sau pune banii sa munceasca pentru tine cu investitiile la bursa, cumparand actiuni la diverse companii care platesc dividende trimestriale.

 

Cum sa faci bani fara investitii. Idei de afaceri care functioneaza in 2024

O femeie a intrat in primaria din Ploiesti, a aruncat cu benzina si a amenintat ca da foc. Care era nemultumirea femeii

20 iunie 2024
Într-un incident grav la sediul Primăriei Ploiești, o femeie în vârstă de 49 de ani a încercat să incendieze clădirea, exprimând nemulțumirea ei față de faptul că nu a primit o locuință socială.